Καλωσήρθατε στο webtv.honeybee.gr

Η Honeybee Audiovisual – Video Marketing, δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικοακουστικών παραγωγών από το 2007. Το 2008 απορρόφησε την Elixis Audiovisual που υπήρχε από το 1994, με αποτέλεσμα ν’ αποκτήσει νέα, ικανά στελέχη με χρόνια εμπειρία στο χώρο. Μετά τις πρώτες παραγωγές της σε συνεργασία με την ΕΡΤ, συνεχίζει τη δυναμική πορεία της αδιάλειπτα, επιλέγοντας την ανάπτυξη με σταθερούς ρυθμούς.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Honeybee, προσέθεσε στις υπηρεσίες της και επενδύει στη χρήση τουInbound Video Marketing με στόχο τη βελτίωση των παροχών προς τους πελάτες – συνεργάτες της. Το Inbound Video Marketing αναφέρεται σε διάφορους τρόπους προβολής μιας εταιρίας μέσωblogs, podcasts, videos, eBooks, newsletters, whitepapers, SEO, social media marketing και άλλες μορφές content marketing με στόχο να κερδίσει το ενδιαφέρον των πελατών της εκάστοτε εταιρίας και να την βοηθήσει να αυξήσει το πελατολόγιό της και κατά συνέπεια τα κέρδη της.

Πρόκειται για μία στρατηγική, ή μάλλον καλύτερα φιλοσοφία marketing, η οποία έχει σαν στόχο να βοηθήσει μία εταιρία στη διαδικασία ανακάλυψης της από υποψήφιους αγοραστές των υπηρεσιών και προϊόντων της. Ο τρόπος για να γίνει αυτό, είναι μέσω της δημιουργίας ενδιαφέροντος στοχευμένου περιεχομένου. Το περιεχόμενο αυτό θα πρέπει να μπορεί να εντοπίζει τις ανάγκες, τις απορίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κοινό στο οποίο απευθύνεται κάθε εταιρία, και να δίνει εφικτές και άμεσες λύσεις στους υποψήφιους καταναλωτές χρησιμοποιώντας κάθε φορά τις ιδανικές και επιλεγμένες στρατηγικές.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να τονιστεί η χρήση του video. To video αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων οποιασδήποτε επιχείρησης. Ένα πετυχημένο video 3 ή 5 λεπτών στοχεύει απευθείας στον συναισθηματικό κόσμο του θεατή με αποτέλεσμα την άμεση προσέγγισή του και κατ΄ επέκταση τη δημιουργία μιας πετυχημένης λίστας υποψήφιων πελατών τους οποίους θα προσεγγίσετε στοχευμένα και μαζικά.

Η Honeybee, πρωτοπόρος στο χώρο που κινείται, εδώ και χρόνια και με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, τις ανάγκες και τους στόχους του πελάτη ενώ ταυτόχρονα περνούν το σωστό μήνυμα στον καταναλωτή, συνδυάζει τη χρήση του video με τις εξελιγμένες τεχνικές του Digital Video Marketing και κυρίως του Inbound Video Marketing δίνοντας στους πελάτες της – επιχειρηματίες τις καλύτερες δυνατές προοπτικές εξέλιξης, προβολής και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Η Honeybee συνεργάζεται με διακεκριμένους και βραβευμένους στο χώρο τους επαγγελματίες, τους οποίους εμπιστεύεται εδώ και αρκετά χρόνια. Η έμπειρη αυτή ομάδα της Honeybee– που απαρτίζεται από σεναριογράφους, σκηνοθέτες, μουσικούς, αφηγητές και τεχνικούς- είναι έτοιμη ν’ αναλάβει από το σχεδιασμό της παραγωγής μέχρι τη διανομή και προώθησή της.

Για τις ανάγκες των παραγωγών μας δε διστάζουμε να πάμε παντού. Έχουμε βρεθεί από την ινδική ενδοχώρα στους ουρανοξύστες της Αμερικής κι από την παγωμένη Φινλανδία στη πυρωμένη Σαχάρα! Ανάμεσα στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ελληνικοί και ξένοι κρατικοί φορείς ή οργανισμοί, όμιλοι επιχειρήσεων, μη κυβερνητικές οργανώσεις, πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολιτιστικοί φορείς, τηλεοπτικοί σταθμοί και ιδιωτικές εταιρίες.

Kαλωσήρθατε στον audiovisual κόσμο της Honeybee…

| News |
Views
About The Author
-