ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – TV SPOT

Το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ», μία γιορτή από τα παιδιά για τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε στις 3 & 4 Απριλίου 2014 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, στη Θεσσαλονίκη τελώντας υπό την αιγίδα του.
Το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή παιδιών και πολιτών της ευρύτερης περιοχής του Νομού Θεσσαλονίκης στις δράσεις που υλοποιούνται, καθώς και την υποστήριξη των δράσεών του Οργανισμού για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας.
Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου έδωσαν το παρόν συνολικά 1307 αθλητές σε 60 ποδοσφαιρικές ομάδες, καθώς και 100 εθελοντές. Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ η ενεργός συμμετοχή όλων συνέβαλε στην στήριξη των δράσεων του Χαμόγελου για τα παιδιά και τις οικογένειες τους πανελλαδικά.
Η Honeybee πάντα πρόθυμη να βοηθήσει όταν πρόκειται για φιλανθρωπικούς σκοπούς παρείχε στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ το τηλεοπτικό σποτ για τους επικοινωνιακούς σκοπούς του τουρνουά.

Category: Commercial, Vimeo
0
Views
   
About The Author
-